Kör bil under villkorstiden med alkolås

Vi hjälper dig som vill kunna köra bil under din villkorstid

bil på landsväg
bil på landsväg

Kör bil under villkorstiden med alkolås

Vi hjälper dig som vill kunna köra bil under din villkorstid

Vi hjälper dig med alkolås

Du som har fått körkortet återkallat på grund av alkohol har möjlighet att ansöka om alkolås. När din ansökan blir godkänd får du ett körkort som kräver att du installerar ett alkolås i fordonet du vill framföra vilket innebär att du fortfarande har möjlighet att köra under tiden ditt körkort är återkallat. När villkorstiden är slut får du sedan tillbaka ditt vanliga körkort utan att behöva ta om det. Vi samarbetar med Dignita som hjälper dig att montera ditt alkolås, för frågor om montering av alkolås hänvisar vi dig till Dignita som du når på tel 019-17 00 00.

sjuksköterska

Hållbar hälsovård för företag och privatpersoner

På Predoc erbjuder vi tjänster som får företag och privatpersoner att öka sin produktivitet och livskvalitet, hemma såväl som på jobbet. Vi arbetar efter beprövade och pålitliga metoder som bygger på decennier av forskning och våra handläggare, läkare och undersköterskor har lång erfarenhet av framgångsrik företagshälsovård. Med denna kompetens och erfarenhet kombinerat med moderna gränssnitt och lösningar gör vi vägen till välmående lättare att följa, för företag och för människorna som jobbar där.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra handläggare om du har frågor eller vill få mer information om våra tjänster och lösningar.