Viktigt att tänka på vid första besöket

Vi hjälper dig genom hela processen och för att det ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att du kommer förberedd

kvinna som sitter ned
kvinna som sitter ned

Viktigt att tänka på vid första besöket

Vi hjälper dig genom hela processen och för att det ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att du kommer förberedd

Att tänka på vid första besöket

Den första kontakten sker över telefon där våra handläggare går igenom ditt ärende, svarar på eventuella frågor och beskriver processen. Efter genomgången kallar vi dig till din första provtagning där du får träffa våra läkare och distriktssköterska och för att det ska gå så smidigt som möjligt bör du tänka på följande saker inför ditt första besök:

  • Ta med dig giltig legitimation
  • Medta föreläggandet från transportstyrelsen eller skicka den till oss via e-post.
  • Om du lider av leversjukdom eller andra kända besvär: medta journalkopior från en klinik.
  • Ifall du har haft tidigare kontakt med beroendevården: medta journalkopior.
  • Vid förhinder, avboka besöket senast dagen innan. För ej avbokat besök debiteras 500 kr.
  • Om dina prover blir positiva behöver dessa verifieras, vid verifiering tillkommer 1000 kr.
skog och moln

Hållbar hälsovård för företag och privatpersoner

På Predoc erbjuder vi tjänster som får företag och privatpersoner att öka sin produktivitet och livskvalitet, hemma såväl som på jobbet. Vi arbetar efter beprövade och pålitliga metoder som bygger på decennier av forskning och våra handläggare, läkare och undersköterskor har lång erfarenhet av framgångsrik företagshälsovård. Med denna kompetens och erfarenhet kombinerat med moderna gränssnitt och lösningar gör vi vägen till välmående lättare att följa, för företag och för människorna som jobbar där.

Här kan du boka tid för en hälsokontroll!

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra handläggare om du har frågor eller vill få mer information om våra tjänster och lösningar.