Vi hjälper dig med provtagning och ansökan

Vi hjälper dig under hela processen, från prov till ansökan.

predoc-provtagning
predoc-provtagning

Vi hjälper dig med provtagning och ansökan

Vi hjälper dig under hela processen, från prov till ansökan.

Så fungerar det

Det tar mellan en och två veckor att få svar av transportstyrelsen och om din ansökan blir beviljad sätts din villkorstid till antingen 12 eller 24 månader. Under villkorstiden kräver transportstyrelsen att du tar regelbundna prover och därför är det viktigt att du kontaktar oss så fort du har fått ditt besked så att vi kan hjälpa dig att boka tider för provtagningarna.

  • Du lämnar ett blodprov på en av våra mottagningar som ska bifogas i din ansökan, från att du har lämnat ditt blodprov tar det ungefär en vecka tills du får tillbaka resultatet.
  • Du träffar en av våra läkare som hjälper dig att fylla i din ansökan varpå du skickar in den till transportstyrelsen.
bil på landsväg

Hållbar hälsovård för företag och privatpersoner

På Predoc erbjuder vi tjänster som får företag och privatpersoner att öka sin produktivitet och livskvalitet, hemma såväl som på jobbet. Vi arbetar efter beprövade och pålitliga metoder som bygger på decennier av forskning och våra handläggare, läkare och undersköterskor har lång erfarenhet av framgångsrik företagshälsovård. Med denna kompetens och erfarenhet kombinerat med moderna gränssnitt och lösningar gör vi vägen till välmående lättare att följa, för företag och för människorna som jobbar där.

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med våra handläggare om du har frågor eller vill få
mer information om våra tjänster och lösningar.